Časté dotazy

Objednávky zpracováváme bez prodlení. Standardně objednávky odesíláme do 2 týdnů. Pokud máte urgentní požadavek, je vhodné zavolat nám a ujistit se, že to zvládneme.
Nemusíte, je to Vaše volba. Pokud nám fotografie pošlete, vložíme jednu fotografii k věnování. Nezadáte-li text věnování, bude fotografie vložena na samostatnou stránku před text knihy. U dětských knih vkládáme hlavičku malého hrdiny přímo do ilustrací v knížce.
Fotografie v kvalitním provedení,nejlépe detail Vašeho malého hrdiny. Ostrá fotografie, v obvyklém denním světle. Hlava malého hrdiny by neměla být žádným způsobem zakryta (př. fotografie v čepici apod. nejsou ideální, pokud bychom měli vkládat hlavičku dítěte do ilustrací v knížce.) Fotografie musí mít minimální velikost 200 kB, ideálně však 1 MB, aby bylo možné je kvalitně zobrazit při tisku.
Pokud je to proveditelné, rádit Vám vyjdeme vstříc. Záleži ale na povaze požadavku, a proto nám napište a my se rychle vyjádříme.
Pouze ta povinná, označená hvězdičkou. Ostatní políčka mohou zůstat nevyplněná. Pokud se jedná o jména kamarádů, tak vložíme jména vlastní.
Pokud je to aspoň trochu možné, vždy se snažíme zákazníkovi vyjít vstříc. Zpravidla to ale nemůže být rychleji než 1 týden.
V případě triček nejsme schopni expres zpracování, bohužel.
Zavolejte nebo napište, a my Vás budeme informovat, jak nejrychleji jsme schopni dodat požadované zboží.