Knihožmolky jsou na světě

Dnes se narodily maskoti Osobních Knih. Držme jim pěsti, ať dobře prospívají a líbí se dětem. S Knihožmolkami se budete moct setkávat v příspěvcích na sociálních sítích, na webu i na personalizovaných předmětech jako záložky, hračka, polštářek, tričko, obal na knížku apod.

To vše pro naše čtenáře a fanoušky připravují Vaše Osobní Knihy.

dino kniha

Uvádíme novou knížku pro chlapce - školáky! Tentokrát to bude dobrodružství s dinosaurem.

Něco se klube, skořápka praská... Hurá, vylíhla se nová knížka! Dočtete se v ní o tom, co se vylíhlo z vajíčka, které hrdinové příběhu našli, ale také o tom, že hrdina se schovává v každém z nás... A dokonce i v dinosaurech
Více najdete na tomto odkazu: - zde.

superman_kostým

Uvádíme novou knížku pro chlapce - školáky! A bude o trollovi.

Hlavního hrdinu v této knížce čeká opravdové dobrodružství. Nejen že jede s rodiči na dovolenou do Norska, ale jedou tam rybařit!! A copak že to chytí?? Ryba to není:) A vrátí se to s nimi do Čech.... Že Vás napínáme? Představte si stvoření , ne větší než zajíc, s ocasem a tělem porostlým srstí, které běhá po dvou jako lidé. Velká vlasatá hlava spočívá na širokých ramenou, uši jsou vztyčené, má svalnaté ruce a krátké křivé nohy se neuvěřitelně rychle pohybují.
Více najdete na tomto odkazu  - zde.

superman_kostým

Do naší nabídky přibyly zcela zásadní a nepostradatelné předměty!

Takový Superman se přece potřebuje řádně zamaskovat, aby se mu lehce poletovalo a zůstal patřičně tajemný. Ke knize o Supermanovi tak teď můžete Vašemu dítku pořídit zaručeně pravý supermanský plášť a masku, ať je bytí hrdinou zase o něco snazší :-)
A to není všechno. Ke knize Kouzelná lupa pro holky a také kluky nyní můžete přidat - co jiného než lupu a jak jinak než kouzelnou, přes kterou už nikdy neuvidíte svět stejný jako dřív. Zkrátka nezbytnost pro všechny zvědavé objevitele :-)

kouzelná lupa pro chlapce

Představujeme novou knížku pro chlapce

Slibovaná chlapecká verze naší oblíbené knížky ... kouzelná lupa je konečně zde. Krásné ilustrace nám opět vytvořila naše dvorní ilustrátorka Katarína Kánové, které tímto moc děkujeme.
Jste, kluci, připravení podívat se pod povrch obyčejných věcí?
Ano? Tak pojďte s námi...

Naše nové stránky

Po pečlivém rozmýšlení (a několika málo hádkách), přípravě (a spoustě počmáraných papírů), kreslení (a spoustě roztrhaných papírů), psaní (a spoustě roztrhaných a počmáraných papírů), ťukání do klávesnice (a ťukání na čelo) poslušně hlásíme, že jsme vyhnali všechny šotky a do provozu byly uvedeny nové webové stránky Osobních knih