O nás

Za Osobními knihami stojíme od jejich zrodu my dva - partneři nejen v práci, ale i v životě - Martin a Martina.

Martinův spisovatelský talent a Martinino organizační nadání dalo za vznik projektu, který ještě nějakou dobu neměl jméno - v Čechách byla tehdy četnost prodeje i výroby personalizovaných předmětů či knih na minimu. Hledali jsme tedy název, který by byl dostatečně lidský i český, aby naši zákazníci měli rychle pořádek v tom, co pro ně připravujeme - terminus technicus Osobní knihy se pak vžil tak rychle, že jej začaly používat další společnosti. Od února 2012 jsme projekt Osobní knihy spustili se vším všudy.

Stále ale pracujeme na tom, aby vám naše tvorba byla víc a víc blízká, těšila mysl i duši, a aby také - aspoň trošičku :-) - vychovávala. V každém z našich příběhů tak najdete kromě spousty legrace a radosti také malé "naťuknutí" o tom, jak to v životě chodí, tak, aby měli šanci pochopit i nejmenší.

Myslíme i na naše dospělé čtenáře a v nabídce knih tak najdete například cestopis, čekající na vaše zážitky, nebo kuchařku vašich vlastních receptů, nebo osobní vyznání milované osobě Chci ti říct.